Amstenrade Advies
.
 

Diensten Amstenrade Advies 

JAARREKENING

Jaarrekening inclusief verklaring  

Wij kunnen de financiële administratie van uw afgelopen boekjaar voor u controleren. U ontvangt dan van ons een jaarrekening met een samenstelling verklaring.

Accountantsverklaring 

Daarnaast kunnen, wij indien wenselijk, ook een accountantsverklaring opstellen. Aan de hand van de resultaten, kunnen wij u tevens adviseren nóg meer uit uw onderneming te halen in de toekomst.


BELASTINGAANGIFTE

Belastingaangifte en/of subsidie-aanvragen

Amstenrade Advies is u graag van dienst bij uw belastingaangifte. Wij kunnen u helpen bij het doen van de aangifte, maar ook bij het aanvragen van subsidies en dergelijke.

Bezwaarschriften en/of administratieve controle

Ook kunnen wij u van dienst zijn voor het schrijven van bezwaarschriften en de financiële administratie van uw afgelopen boekjaar voor u controleren. U ontvangt dan van ons een jaarrekening met een samenstelling verklaring. 


SALARISADMINISTRATIE

Door uw salarisadministratie aan Amstenrade Advies uit te besteden, kunt u er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes in orde is: 


  • Het tijdig versturen van salarisstroken;
  • Het opstellen van journaalposten.

U kunt het allemaal aan ons overlaten.


LOONADMINISTRATIE

Ook dienen wij voor u de loonaangiftes in en houden wij de CAO veranderingen binnen uw bedrijfstak nauwlettend in de gaten. 

VVE BEHEER

Ons kantoor kent 3 standaardpakketten voor het beheren van VvE's. Hieronder een korte weergave van onze VvE-diensten:

  • Pakket A: Administratief beheer -  Volledige boekhouding - Maken jaarverslag - Aanmanen achterstanden - Verrichten betalingen - Voorstel jaarbegroting - Verzorgen jaarvergadering  - Notuleren jaarvergadering;
  • Pakket B: Technisch beheer - 24/7 Calamiteitendienst - Offerteadvies - Opdracht en controle - Jaarlijkse inspectie - Bijhouden onderhoudslijst;
  • Pakket C: Compleet beheer - Combinatie pakketten A & B.

Daarnaast bieden wij nog een aantal additionele diensten, zie dienstenoverzicht. Additionele diensten hebben doorgaans een eenmalig karakter of een lange herhalingsfrequentie. 

 

SCHULDHULP VERLENING                                                                                   Wanneer u in de financiële problemen zit of dreigt te komen, is het moeilijk om het overzicht te bewaren. Incassobureaus, deurwaarders en dwangbevelen maken het er niet duidelijker op. Het is in deze situatie belangrijk om op tijd in te grijpen, anders is de kans groot dat u steeds dieper in de problemen komt. Hierdoor loopt u het risico dat uw leven steeds verder wordt ontwricht en tenslotte zelfs afsluiting van energie of een huisuitzetting dreigt.

Probleemoplossend

Een schuldhulpverlener kan u in zo’n situatie helpen. Hij beoordeelt de ernst van de situatie, bespreekt met u hoe u de problemen kunt aanpakken en kan uw schuldeisers vragen om tijdelijke uitstel van betaling. Om te beginnen krijgt u daardoor weer meer overzicht en rust. Daarnaast kan de schuldhulpverlener u helpen om een blijvende oplossing voor uw financiële probleem tot stand te brengen. Dat verlost u van een situatie die uitzichtloos lijkt en zowel privé als in uw werk zwaar op u kan drukken.                                                                

 
E-mailen
Bellen
Map