Amstenrade Advies
.
 

Amstenrade Advies 

Is een professioneel administratiekantoor, dat wordt gedreven door meerdere medewerkers met ieder zijn eigen specialisatie op het gebied van administratie.

Zo kunt u met al uw vragen bij ons terecht, zowel particulier als ondernemer.

Wij stellen u als klant centraal

Wij stellen u als klant centraal en passen onze diensten aan naar uw wensen. Dit geldt niet alleen voor de mate waarin wij u kunnen ondersteunen met onze werkzaamheden, maar met name met onze bereikbaarheid.

Weekend en buiten kantoortijden

Zo kunt u met ons afspraken maken buiten kantoortijden om en zelfs in het weekend staan wij voor u klaar.

U wilt niet teveel betalen

Dit lijkt ons de juiste insteek. Hoe meer onderdelen u zelf kunt doen, hoe minder u hoeft  uit te besteden.

Online boekhoudsysteem

Na een korte cursus kunt u via ons online boekhoudsysteem zelf ook een deel van de werkzaamheden overnemen, zodat wij u alleen hoeven te begeleiden bij die onderdelen die echt noodzakelijk zijn.

24/7 uw administratie beschikbaar

Bijkomend voordeel is dat u 24/7 uw administratie beschikbaar heeft en altijd inzage heeft in de resultaten van uw onderneming.

Wie kunnen bij ons terecht

Iedere ondernemer en particulier met vragen over belastingzaken en administratieve ondersteuning kan bij ons terecht. Wij hebben een brede spreiding van expertise.

Branches

Zo hebben wij meerdere klanten in de gezondheidszorg, MKB ondernemers, ZZP-ers en Verenigingen van Eigenaren, binnen onze klantenkring. Deze bestaan uit de diverse ondernemingsvormen als, BV’s, eenmanszaken, VOF ’s, stichtingen of verenigingen. 


 


 

 
E-mailen
Bellen
Map